Hjälp & biståndStandardlänkar
 

Länkarna sorteras efter Google PageRank i fallande ordning.

Sida

Sida arbetar först och främst med att minska fattigdom. Fattigdom ser olika ut i olika länder, på landsbygd och i städer, i demokratier och diktaturer. Det gör att vi måste använda en rad olika metoder och samarbeta med många andra aktörer och samarbetspartner för att nå resultat.

Besök sidan: Sida

WaterAid Sverige

WaterAids vision är en värld där var och en har tillgång till rent vatten och sanitet. WaterAid arbetar med konkret bistånd, vi förser människor med rent vatten, toaletter och kunskap i hygien. Vi arbetar långsiktigt med projekt på plats i 17 länder. Du kan vara med och hjälpa.

Besök sidan: WaterAid Sverige

Månadsgivare - Läkare Utan Gränser

Att bli månadsgivare innebär att du varje månad bidrar till Läkare Utan Gränsers hjälparbete. Du ger din bank i uppdrag att varje månad föra över en viss summa pengar från ditt bank- eller personkonto till Läkare Utan Gränsers konto. Det är kostnadsfri.

Besök sidan: Månadsgivare - Läkare Utan Gränser

Webaidshop | Egen insamling - Ett roligt sätt att ge en gåva

Tanken bakom WebaidShop.se är att samla in gåvor till konkreta ändamål. Bakom shoppen står hjälporganisationen Läkarmissionen. Pengarna öronmärks så att de blir till den produkt som du köper i butiken.

Besök sidan: Webaidshop | Egen insamling - Ett roligt sätt att ge en gåva