Personlig coachningExklusiva länkar
 

Standardlänkar
 

Länkarna sorteras efter Google PageRank i fallande ordning.

Enida AB

Enida erbjuder i samarbete med Arbetsförmedlingen skräddarsydda jobbcoachingprogram. Gratis jobbcoaching för den som är inskriven på Arbetsförmedlingen. Så får du en jobbcoach 1. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen 2. Berätta att du vill coachas via Enida AB (KA-nummer 1000 4925) 3. Handläggaren fattar beslut 4. En jobbcoach kontaktar dig och jobbcoachingen är igång!
Besök sidan: Enida AB

Lyfta

Vi ger Läxhjälp i hemmet för barn och ungdomar i alla skolåldrar både individuellt och i grupp. Utöver traditionell läxhjälp där elever får hjälp med läxor, prov och inlämningsuppgifter coachar vi även eleverna i studieteknik, motivation, självkänsla, struktur och konflikthantering.
Besök sidan: Lyfta

Sångpedagog Göteborg

Musikstudio i centrala Göteborg med sångkurser, sånglektioner, studioinspelningar, teambuilding, musikproduktion, låtskrivarkurser m.m Sångpedagogerna är utbildade i Estill eller Sadolin. Loud Attic är en Musikstudio ägd av en musikproducent från USA och en sångpedagog från Danmark.
Besök sidan: Sångpedagog Göteborg

Hjälpjagärarbetslös.se

hjälpjagärarbetslös.se är en sajt skapad för dig som har ett överskott av tid då du är arbetslös. Vi har listat så mycket roliga och nyttiga saker som möjligt som man kan göra under sin arbetslöshet, och förhoppningsvis hittar du något som du skulle vilja testa här!
Besök sidan: Hjälpjagärarbetslös.se